Производство

Ключово място в изграждането на добрия проект е уточняването на изискванията. Освен проектиране и производство на мебели, ние предлагаме и монтаж на територията на цялата страна. Ние във “Виктор Мебел” държим на контакта с клиента, като този диалог е гаранция за успешното реализиране на проекта и удовлетворяване нуждите на клиента.
Ето и стъпките, през които минава вашият проект до неговото усъществяване.

1. Заедно, ние разработваме концепция, която отговаря на вашите нужди. След като сме наясно с идеите нашите дизайнери изготвят проект изцяло съобразен с вашите изисквания.
2. След като проекта бъде удобрен или коригиран той бива разгледан подробно от техническия състав на фирмата. Нашите специалисти могат да дадат препоръки за промени по ВиК мрежата и електрическата мрежа на обекта, за да бъдат съобразени с техническите изисквания за монтаж.
3. Когато всички детайли около проекта са разгледани и проверени започва производството на мебелите. Доставка на електрическите уреди и други аксесоари нужни за производството на мебелите са изцяло ангажимент на фирмата.

4. След като мебелите са произведени те биват удобрени от техническия състав на фирмата и се транспортират към обекта. Нашите професионалисти влагат своите умения за безупречен монтаж на мебелите. Инсталират се електрическите уреди, мивки, смесители, ВиК и осветление, след което старателно се почиства и е готово за ползване.

Забележка : Времето за монтаж може да варира в зависимост от обхвата на проекта.
6. Удоволствието от добре свършената работа е най-голямата награда за нас. Дори и след завършване на обекта ние поддържаме връзка с нашите клиенти, които от своя страна могат да разчитат на нас.
facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail