За нас

"...от мебелната работилница до производствена база..."
Фирма „Виктор Мебел” ООД е създадена през 1992 година в град Севлиево, от тогавашния и настоящ президент на фирмата Янко Боев. От мебелната работилница до сегашната производствена база, вече над 20 години фирмата се развива с единствената цел да удовлетвори желанията на своите клиенти.
"...идеи вдъхновени от най-новите тенденции..."
Производствената база е изградена изцяло по европейски стандарти, с машини от най-висок клас, позволяващи високо качество и ускорен производствен процес. Постоянно развиващата се мебелна индустрия и растящият пазар амбицират фирмата да се усъвършенства и да предлага най-новите тенденции в интериорния дизайн.
"...индивидуалност и уникалност във всеки проект..."
Мебелите произведени във базата на фирмата са доказателство, че модерния дизайн, безупречното качество и стил са синоним на продукцията на „Виктор Мебел” ООД. Пътят от дизайна на мебелите до техния монтаж е добре познат за „Виктор Мебел” и с опита натрупан през годините, фирмата би помогнала на бъдещите си клиенти. Фирмата винаги се е стремяла към индивидуалност и уникалност и няма нито един повторен проект.
"...екип от професионалисти..."
Персоналът на фирмата е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в мебелното производство, както и кадри завършили своето професионално обучение в страната и чужбина. Всичко това е гаранция за високо качество на продукцията и сигурността, която ви дава работата с „Виктор Мебел” ООД.
facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail